DE BESTE BUITEN KAARSEN

De beste buiten ledkaarsen

In deze blog vertellen we je meer over de beste kaarsen voor buiten en waar je op moet letten.

De heerlijke zomeravondjes in de tuin met een lekker drankje. Dat is genieten en daar kijken we naar uit! Om extra te genieten wil je natuurlijk een sfeervolle plek hebben. Dus zet je lekker de kaarsen aan. Maar die druipen kaarsvet op je mooie tafel en ze waaien heel de tijd uit. Bloedirritant! Daarom zijn echte kaarsen eigenlijk niet geschikt voor buiten. In de shop hebben we speciale ledkaarsen voor buiten!

Kaarsen voor buiten

Kaarsen van buiten zijn niet van wax gemaakt. Wax is namelijk niet bestendig tegen het weer en kan bijvoorbeeld smelten door de warmte of beschadigd raken door wind en regen. Daarom kies je dus voor plastic kaarsen. En nog een voordeel; die plastic kaarsen kun je zo schoonmaken met een doekje. 

Kaarsen met een vlam waaien dus uit en druipen kaarsvet op je tafel, dus daarom maak je eigenlijk de beste keuze voor de led kaarsen. Die hebben namelijk alleen maar voordelen! Ze druipen geen kaarsvet, ze waaien niet uit en geven je toch een super gezellige sfeer!

Soorten led kaarsen voor buiten

Net als bij led kaarsen voor binnen heb je verschillende soorten led kaarsen voor buiten. Je moet dan op een aantal punten letten:

  • Wat voor soort vlam is er? Als het namelijk een bewegend vlammetje met open bovenkant is kan er regen inkomen en dan gaat ie kapot.
  • Van wat voor materiaal is de kaars gemaakt? Wax is dus niet geschikt voor buiten. 
  • Vind je ze mooi? Ook niet onbelangrijk ;)

Wat zijn de beste buiten kaarsen?

  • Een mooie ronde vlam waarbij er geen gat in de bovenkant van de kaars zijn. 
  • De led kaars is gemaakt van plastic zodat de kaars op batterij bestand is tegen de weerelementen. 
  • Let ook op de branduren van de batterij en de kaars.

Twee soorten led kaarsen 

Wij hebben twee verschillende soorten led kaarsen voor buiten; een set voor op de eettafel/salontafel en een hele toffe set voor op de grond. De eerste set is eigenlijk net als de binnenkaarsen met timer alleen niet gemaakt van wax, maar van plastic. Ook in deze led kaarsen zit een timer en ze werken op batterij. 

De tweede set is een hele set van hele hoge kaarsen en een echte eyecatchter in de tuin. Het is eigenlijk een vervanging van tuinverlichting. Deze ledkaarsen werken ook op batterij en hebben een timer. 

In onze shop vind je twee verschillende soorten kaarsen voor buiten. Je shopt ze hier. 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...