Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. Neem altijd voor de zekerheid contact met mij op om te informeren of ik toch iets voor je kan betekenen.

Wat is het retourbeleid van JUNO.?

Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering te sturen, zonder opgave van reden. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Je kunt je retour aanmelden via: https://junofires.montareturns.com/. Bij ordernummer vul je alleen de laatste 5 cijfers van je ordernummer in! Je kunt dan ook gelijk een retourlabel kopen.

Het retouradres is:

JUNOfires
Polderweg-Oost 19
2973 AN Molenaarsgraaf

 

Het product dat geretourneerd wordt moet in de originele verpakking zitten. Alle kaarsen die in een doos zitten mag je openen, maar zorg wel dat de doos netjes blijft. Je kunt de doos netjes openen door het stickertje door te snijden en voorzichtig te openen. Zo kun je het product er weer netjes in doen als je het wenst te retourneren. Als er een beschadigde doos wordt geretourneerd, wordt de waardevermindering van het product verrekend. 

Als je de retour niet meldt, buiten de retourtermijn terugstuurt en/of niet naar bovenstaand adres stuurt, ontvang je het aankoopbedrag niet terug. Datzelfde geldt ook als je het product niet via bovenstaande link retourneert en dus naar het verkeerde adres stuurt. 

Hoe lang duurt het voordat het geld is teruggestort?

Ik doe mijn best om na ontvangst van jouw retour je retour binnen een week te verwerken. Je ontvangt een mailtje van de bevestiging van de terugbetaling. Het duurt een paar dagen voordat het geld op je rekening staat. 

Ik ben vergeten mijn bestelling op te halen bij het Servicepunt.

Als je je bestelling bent vergeten op te halen / niet hebt opgehaald, dan komt de bestelling retour. Je ontvangt dan het bedrag van je bestelling minus de verzendkosten van ons terug. 

Moet ik bezorgkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?

Je product is niet naar wens en je wilt het retourneren? Dat kan gebeuren. In dit geval zijn de retourkosten voor jezelf. Je kunt je retour aanmelden via: https://junofires.montareturns.com/

Kan ik mijn item ruilen?

Dat is geen probleem! Je kunt je item dat je wilt ruilen retour sturen (op eigen kosten) en een nieuwe bestelling plaatsen. Het is helaas niet mogelijk om op een andere manier te ruilen. 

Ik heb de kaarsen binnen, maar nu zijn ze kapot gevallen. Ontvang ik dan een nieuwe?

Helaas kan ik dan niks voor je doen. Je hebt de kaarsen namelijk in goede orde van mij ontvangen. 

De kaarsen zijn gesmolten, ontvang ik nu een nieuwe product?

Helaas kan ik niks voor je doen. We hebben de producten in goede orde bij jou afgeleverd. Dat de kaarsen zijn gesmolten kunnen wij helaas niets aan doen en valt niet onder de garantie.