Hoe worden de led kaarsen gemaakt?

De ledkaarsen zijn gemaakt door de onderkant van de kaars (waar de batterijen in gaan) met een draad te verbinden met het lichtje. Daar omheen is de wax gegoten. De kaars ziet er dus echt uit en voelt ook zo. Het lichtje heeft een mooi subtiel flikkerend effect, waardoor het dezelfde sfeer creëert als een echte kaars. De waxinelichtjes zijn niet van echte wax gemaakt. 

Hoe werkt de timer op de led kaarsen?

In alle led kaarsen zit een timer, behalve in de roze en groene kaarsen. De timer houdt in dat de kaarsen 6 uur aan blijven staan en dan gaan ze uit. Vervolgens gaan ze na 18 uur weer aan. In de waxinelichtjes en dinerkaarsen zit een automatische timer; als je ze aanzet staan ze gelijk op timer. 

In de grotere kaarsen zitten 3 standen: aan, uit en timer. Daar moet je ze dus op timer zetten en dan gaan ze automatisch na 6 uur uit. 

Welke batterij heb ik nodig voor de led kaarsen?

In elke kaars gaat een andere soort batterij. Per product staat aangegeven welke batterij erbij hoort. De meeste die gebruikt moeten worden zijn AA, AAA of CR0232.

Kunnen de kaarsen breken?

Ja, de kaarsen kunnen breken. Ze zijn van dezelfde wax gemaakt als echte kaarsen. Dus als ze te hard vallen of verkeerd terecht komen dan kunnen ze bereken. 

Kunnen de kaarsen smelten?

Ja, de kaarsen kunnen smelten. Ze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als echte kaarsen. Dus als het te warm wordt kunnen de kaarsen smelten. Zorg er daarom voor als de zon fel schijnt dat je ze niet in het raam zet of buiten in de tuin, want als het te warm wordt kunnen de kaarsen smelten. 

Wat zijn de voordelen van led kaarsen?

De voordelen van led kaarsen zijn:

- Ze blijven altijd de mooie vorm behouden (het lelijke afdruipende effect blijft je bespaart ;));

- Je kunt ze gewoon aandoen waar de kids en huisdieren bij zijn, want er is geen gevaar meer voor vuur (eindelijk weer meer sfeer in huis!);

- Je kunt ze gewoon uitdoen door knop, waardoor de vieze geur bij het uitblazen van de kaars je bespaart blijft;

- Je doet er veel langer mee dan met normale kaarsen;

- Ze stoten geen fijnstof af, waardoor het een gezonde keuze is;

- Ze blijven mooi staan in je interieur. 

Zijn alle kandelaren ook geschikt voor normale kaarsen?

Ja, zeker! Alle kandelaren zijn geschikt voor onze led kaarsen, maar ook voor normale kaarsen. 

Als ik de kaarsen toch niet mooi vindt, mag ik ze dan retour sturen?

Als je de kaarsen hebt ontvangen en je bent niet tevreden, dan mag je ze binnen 14 dagen retour melden. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Je kunt de producten retour sturen als ze nog ongeopend in de originele verpakking zitten. Meer informatie over retourneren vindt je op de pagina 'Verzenden en retourneren'. 

Ik heb een klacht over mijn bestelling, waar kan ik die heen sturen?

We vinden het heel jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling en we willen je graag helpen. Stuur ons even een mailtje op info@junofires.nl en we zoeken naar een geschikte oplossing! 

Mijn bestelling is kapot aangekomen. Wat moet ik nu doen? 

Dat is heel vervelend! Stuur ons dan zo snel mogelijk na ontvangst een mailtje en foto van de beschadiging. Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een nieuw product ontvangt.