Next Hippest Shop 2022 Awards

Niet geschoten is altijd mis, dus deden wij mee aan de Next Hippest Shop 2022 Awards van Hippe Shops. Benieuwd op welke plek we zijn geëindigd? Lees snel verder!

De verkiezing bestond uit verschillende categorieën. We deden mee in de categorie wonen en hadden een mooie plek tussen andere interieurwebshops. De verkiezing bestond voor de helft uit publieksstemmen en voor de helft uit jurypunten. 

Verkiezing

We hebben de verkiezing niet mega er gepromoot, omdat we het lastig vonden om continu om publieksstemmen te vragen. We vonden het al een hele eer om genomineerd te zijn. Daardoor stonden we bij de tussenstanden geen 1 keer in de top 5. Totdat de jurypunten erbij waren geteld! Toen stonden we opeens in de top 5 :)

Dat betekent dat we - zeer waarschijnlijk - hoge jurypunten hebben ontvangen en daardoor in de top 5 zijn beland. We weten het niet 100% zeker, want de punten zijn niet bekend gemaakt. In de laatste paar dagen hebben we een eindsprint proberen te maken om in de top 3 terecht te komen, maar dat is helaas niet gelukt. 

Desalniettemin zijn we geëindigd op een mooie 5e plek! En daar zijn we trots op!

Jurycommentaar

Hippe Shops heeft wel wat jurycommentaar gedeeld waar we trots op zijn dus die delen we hieronder. 

‘’ Verfrissend dat de achtergrond van de afbeeldingen dezelfde kleur is als de gehele site! Verder is alles goed te vinden en heeft de shop een mooie uitstraling en leuk dat er kant en klare setjes te koop zijn.’’

‘’ Mooie site.’’

‘’ Hele mooie producten met een verhaal, storytelling goed toegepast. Webdesign mooi “

‘’Bij het zien van de homepage ben ik direct blij verrast en onder de indruk van de mooie sfeer die de website ademt. Verder scrollend ontdek ik het mooie concept, led kaarsen die veilig zijn. Niet alleen voor gezinnen met kleine kinderen, maar overal waar kaarsvuur gevaarlijk kan zijn. Ze zouden hier bijvoorbeeld heel mooi in de vensterbank staan zonder dat we zorgen hoeven te maken dat de gordijnen vlam zouden kunnen vatten. Ook superleuk dat er led bubbelkaarsen en swirl kaarsen zijn. Helemaal de trend van nu. De over ons pagina is een waardevolle toevoeging, een foto daarbij zou het nog leuker maken’’

Je snapt het: daar zijn we trots op! Hopelijk doen we volgend jaar wel mee voor de prijzen!

Ben je benieuwd naar onze shop? Klik hier! 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...