JUNO. wordt gerund door Sanne (31), samen met Bart & moeder van Noud (3) en Julie (1). Nu zie je ook gelijk waar de naam vandaan komt ;) 's Avond op de bank snack ik op dit moment (dit verandert van tijd tot tijd) Tony Chocolonely hazelnoot, heerlijk ;) 


Ik ben een groot liefhebber van interieur en styling. Na al eerder een succesvolle webshop te hebben gerund (en hiermee gestopt vanwege de zwangerschap) begon het toch weer te kriebelen en ontstond het idee voor JUNO. Voordat Noud was geboren stond ons hele huis (op een gezellige manier;)) vol met kaarsen en stonden elke avond kaarsen aan. Nadat Noud is geboren is dat afgenomen en vanaf het moment dat hij ging lopen eigenlijk ook gestopt. En als we dan eindelijk samen op de bank zaten vergaten we het. De zoektocht naar de perfecte led kaars begon, maar werd al snel gestaakt. In de winkels waren voornamelijk lelijke led kaarsen te koop. En dan bedoel ik de kaarsen die er niet eens een klein beetje echt uitzien, maar ook met een dun en plat bewegend vlammetje. Niet mijn ding. Totdat ik in het najaar van 2021 tegen deze led kaarsen aanliep. Zulke goede kwaliteit en echt dezelfde sfeer als met echte kaarsen. En het grootste voordeel is dat de kinderen (en huisdieren) de lichtjes ook heel gezellig en mooi vinden en we ze nu elke middag samen aanzetten. 

En zo is JUNO. ontstaan op vakantie op Curacao en nog geen maand later is deze webshop gelanceerd. Ik ben dus moeder van twee kinderen en woon samen met Bart in Hendrik-Ido-Ambacht. Naast de webshop ben ik jurist bij de gemeente.

De webshop is nu een jaar open en vol trots vertel ik dat een groot gedeelte van de collectie ledkaarsen van ons eigen JUNO-merk is. Ontzettend tof! En dat biedt ook veel vrijheid, want zo kan ik de tofste ledkaarsen laten produceren. 

Met JUNO wil ik jou helpen om op een veilige manier de gezelligheid in huis te maken. En geloof me, het is zo heerlijk dat je niet over de kaarsen hoeft na te denken en gerust even naar boven kunt lopen. En door de timer gaan ze vanzelf uit, dus dat kun je nooit meer vergeten. Mijn droom is dat JUNO het ledkaarsen merk van Nederland wordt en dat iedereen ons weet te vinden als het gaat om ledkaarsen. Wij zijn immers de expert! 

Bekijk onze items in onze shopIn onze webshop hebben we verschillende kleuren en designs, zoals de zwarte en witte LED dinerkaarsen die erg chique staan bij een diner of brunch. Ook hebben we verschillende LED waxinelichtjes en mooie swirl kaarsen die een echte toevoeging geven aan het interieur. Onze kaarsen zijn gefocust op een luxe uitstraling die sfeer geeft, doordat we gebruik maken van echte was en een realistische lichtflikkering. Hierdoor heb je amper door dat het vuur niet echt is.