Paasdecoratie

Paasdecoratie

Pasen 2023 komt er alweer bijna aan en natuurlijk haal je weer leuke paasdecoratie in huis! Voor dit jaar hebben we een special edition paaseikaars in de collectie! In deze blog vertellen we je er meer over. 

Kaarsen voor Pasen 

Kaarsen maken de ruimte altijd sfeervol. Ook met Pasen 2023. Of het nu een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner is; je maakt de tafel altijd af met kaarsen! Je kunt dan kiezen voor echte kaarsen of onze ledkaarsen. Dit jaar hebben we zelfs een speciale kaars voor Pasen!

Paasei kaars 

Namelijk een paaskaars. Geen traditionele, maar wel 1 van led. Die blijft dus altijd mooi en kun je gewoon branden. Het is een ribbel kaars in de kleuren wit en beige. Doordat hij neutraal van kleur is en toch een tof design is kun je 'm met alles combineren. Uiteraard ook met timer! En het is 2 in 1; een kaars en decoratie in 1! En je hebt natuurlijk ook alle voordelen van ledkaarsen waardoor ze veilig op de paastafel staan!

Timer 

Ook deze special edition voor Pasen heeft natuurlijk een timer! Onderaan zit een knop waarmee je 'm aan - uit  of op timer kunt zetten. Met de timer blijft ie 6 uur aan en 18 uur uit. Hij gaat dus elke dag op dezelfde tijd aan!

Je shopt de paasei kaars hier!

Shop now

You can use this element to add a quote, content...